Kikkererwtensalade

Kikkererwtensalade

200 gr koud afgespoelde kikkererwten
1 wortel grof geraspt
Olijven zwart en groen in vieren
Klein stukje rode peper in schijfjes
Gesneden zongedroogde tomaten uit glazen pot
Gesneden gegrilde gele paprika uit glazen pot
3 dadels fijngesneden
Een kwart augurk gesneden
Verse munt, korander, tijm
Meng dit met wat walnootolie, citroensap, zout en peper

Glazig bakken: grof gesneden rode ui, 6 kastanjechampignons in schijfjes met wat rozemarijn, salie, oregano en tijm
Afblussen met wat oestersaus
Meng dit door de salade

Erbij: plakken stevig bruin brood, geroosterd in de toaster, daarna inwrijven met knoflook en besprenkelen met olijfolie (extra vierge)
Grof geraspte parmezaanse kaas

NB: in plaats van wortel courgette raspen


kikkererwten, wortel, Olijven, rode peper, zongedroogde tomaten, gegrilde gele paprika, dadels, augurk, qVerse munt, korander, tijm, walnootolie, citroensap, zout en peper, rode ui, kastanjechampignons, rozemarijn, salie, oregano en tijm, oestersaus, bruin brood, knoflook, olijfolie (extra vierge), parmezaanse kaas

Reacties