Wokpan met een flinke scheut olijfolie opzetten.
Groenten door de keukenmachine.
Een rode ui (keukenmachine).
Fruiten in de wok.
Knoflookteentje snipperen.
In de wok.
Stuk of 7 boswortels (keukenmachine).
Wok.
Rode paprika (keukenmachine). De schil kan worden verwijderd.
Wok.
Halve courgette (keukenmachine).
Wok.
5 forse trostomaten doormidden (keukenmachine).
Wok.
Aan de kook.
Toevoegen flink wat verse basilicum.
Gevijzelde: oregano, rozemarijn, wat dragon koriander gemberpoeder en Tabasco. Snippers citroenschil
250 ml water toevoegen.
Verwarm olijfolie met 200 ml water, los er 1 1/2 blokje kippenbouillon in op.
Voeg de tomatengroente toe en laat deze 20 min pruttelen.
Toevoegen: flinke ontbijtlepel mosterd, flinke eetlepel honing. Beoordelen of er nog wat water bij kan.
Het geheel grof pureren met een staafmixer.
Afmaken met 60 ml (half bekertje) crème fraiche en 4 seizoenen peper.
Reacties
Een reactie posten