Rijk gevulde tomatensoep



Wokpan met een flinke scheut olijfolie opzetten.

Groenten door de keukenmachine.

Een rode ui (keukenmachine).

Fruiten in de wok.

Knoflookteentje snipperen.

In de wok.

Stuk of 7 boswortels (keukenmachine).

Wok.

Rode paprika (keukenmachine). De schil kan worden verwijderd.

Wok.

Halve courgette (keukenmachine).

Wok.

5 forse trostomaten doormidden (keukenmachine).

Wok. 


Aan de kook.

Toevoegen flink wat verse basilicum.

Gevijzelde: oregano, rozemarijn, wat dragon koriander gemberpoeder en Tabasco. Snippers citroenschil 

250 ml water toevoegen.


Verwarm olijfolie met 200 ml water, los er 1 1/2 blokje kippenbouillon in op.

Voeg de tomatengroente toe en laat deze 20 min pruttelen. 

Toevoegen: flinke ontbijtlepel mosterd, flinke eetlepel honing. Beoordelen of er nog wat water bij kan.


Het geheel grof pureren met een staafmixer.

Afmaken met 60 ml (half bekertje) crème fraiche en 4 seizoenen peper.

Reacties