Champignonsoep extra
Basis een pak romige champignonsoep (ik had een pak unox speciaal).
Zet dit op een matig vuur (soep mag niet koken).
Erbij: 6 / 7 kastanjechampignons in dikke schijven, sjalot fijn gesnipperd, dikke streep gorgonzola pikant, wat tabasco, snufje kruidenmix (zie vorig recept lasagne)
Dit langzaam goed warm laten worden.
Twee eieren koken. In kokend water, 10 min. In de eiersnijder schijfjes snijden.
Wat parmezaanse kaas raspen. Koriander bladjes scheuren.
In een ruime kom op de bodem een theelepel pesto (tomatenpesto).
Soep erin. Koriander erop. De schijfjes ei erboven op verdelen. Daar boven op een 'bergje' parmezaanse kaas.
pak romige champignonsoep, kastanjechampignons, sjalot, gorgonzola pikant, tabasco, pesto, Koriander, schijfjes ei, parmezaanse kaas
Basis een pak romige champignonsoep (ik had een pak unox speciaal).
Zet dit op een matig vuur (soep mag niet koken).
Erbij: 6 / 7 kastanjechampignons in dikke schijven, sjalot fijn gesnipperd, dikke streep gorgonzola pikant, wat tabasco, snufje kruidenmix (zie vorig recept lasagne)
Dit langzaam goed warm laten worden.
Twee eieren koken. In kokend water, 10 min. In de eiersnijder schijfjes snijden.
Wat parmezaanse kaas raspen. Koriander bladjes scheuren.
In een ruime kom op de bodem een theelepel pesto (tomatenpesto).
Soep erin. Koriander erop. De schijfjes ei erboven op verdelen. Daar boven op een 'bergje' parmezaanse kaas.
pak romige champignonsoep, kastanjechampignons, sjalot, gorgonzola pikant, tabasco, pesto, Koriander, schijfjes ei, parmezaanse kaas
Reacties
Een reactie posten