Overzicht van de gerechten

 

137) Stampot zuurkool met vegaworst


136) Maaltijdsoep met pompoen, witbier en ramen


135) Pastasalade met perziken


134) Rösti


133) Grof gesneden groente in appelazijn (eventueel met kookroom of balsamicoazijn) 


132) Dunschilder


131) Groenten in wrap of pasta


130) Bataat- (zoet aardappel) pastinaak soep


129) Feta dip


128) Pastasalade met pestodressing


127) Mosterdsoep


126) Lasagna met pompoen, fijngesneden groente en tomatenblokjes


125) Pompoencake


124) Prei met aardappelen, tomaten, achterham, gorgonzola of jong belegen kaas


123) Kippendijen in mosterd, honing, en kookroom (4 personen)


122) Kalkoenfilet gevuld met tapenade en cranberry/sinaasappelsaus


121) Kippendijen in groentesaus


120 Groente met speciale ovenfriet


119) Groentelaagjes in bouillon en in de oven (bouillon afvangen voor een gebonden groentesoep)


118) Little Gem (Baby Romaine) met roquefort en peer


117) Kalkoenschnitzel met sinaasappel


116) Kikkererwtensalade


115) Zomergroentesoep met zalm, basilicum en citroen


114) Champignonsoep extra


113) Deksel van aluminiumfolie


112) Groenten met o.a. paprika en courgette met lasagne en kaas


111)Pizza salat


110) Couscous stomen of wellen


109) Tomaten- groentesaus met lasagne en kaas, ook voor moussaka


108) Indische ratatouille


107) Stoofschotel met pompoen, kip en volkorencouscous


106) Mandoline


105) Cranberry/sinaasappelsaus


104) Gevulde kalkoenfilet met pesto en ovenontbijtspek


103) Ratatouille met courgette, paprika, bataat, champignons, kaas en plakken rauwe ham


102) Andere manier om kipfilet te bakken


101) Gevulde champignons en vleestomaten


100) Spinazie met pancetta, Brin de Paille en kerstomaten


99)  Gevulde portobello met snijbonen


98)  Roze garnalen met avocado salade


97)  Warme rode quinoa, bonen  en avocado salade


96)  Zomerse tomatensoep


95)  Broccoli, kaas uit de oven en meloen ham


94)  Gebakken groenten met elektrische Taipei-plaat, kippenhaasjes in ontbijspek


93)  Quinoasalade


92)  Heldere paddenstoelensoep


91)  Pompoen-bataat-puree


90)  Asperges met roombotersaus, beenham en ei


89)  Tajine II; grofgesneden groente met kip


88)  Gevulde portobello met Echte Limburger (kaas, Münster) en champignons en couscous


87)  Bataatrösti en spinazie


86)  Maaltijdsoep op basis van tomaten


85)  Epoisse met rode bieten


84)  Kabeljauw in papillotte


83)  Gevulde vleestomaten met roerei, ontbijtspek en sla


82)  Witlofsalade met 3 soorten kaas en ei


81)  2 kropjes Little Gem met champignons en feta


80)  Groenten en gemarineerde kip in tajine


79)  Vegetarische verse loempia’s met hoy-sin dip


78)  Couscous variaties (met andijvie of spinazie)


77)  Kabeljauwfilet opgerold met zwarte olijven tapenade


76)  Mosterd maken (met tijm en honing)


75)  Gevulde flespompoen met wokmix


74)  Citroen, schil, sap


73)  Logmeij kruidenmengsel mix


72)  Groentezakjes (papillottes) met kippenhaasjes


71)  Zomermaaltijd met ratatouille, kip en couscous


70)  Zomersoep met courgettes


69)  Portobello’s met couscous, geitenkaas en ontbijtspek


68)  Zoet pompoensoep


67)  Snijbonen met groenteomelet


66)  Wilde zalm met wilde spinazie


65)  Kipfilet met Griekse yoghurt en bonte groentemix


64)  Gevulde portobello met geitenkaas en mozzarella


63)  Couscous met groenten, roze garnalen en feta


62)  Snijbonen, wortelen en omelet


61)  Rode bieten met ei en roze garnalen


60)  Snijden van een pompoen


59)  Vis bakken


58)  Spruiten met pijnboompitten, abrikozen en kaassaus


57)  Pompoensoep met bospaddenstoelen en parmezaanse kaas


56)  Romana slablaadjes met komkommer, tomaat, noten, kaas en lente-ui


55)  Omelet met spinazie, paddenstoelen, kaas, en tomaat


54)  Rode bieten met gefruite groente, garnalen en zalmforel


53)  Snijbonen, paddenstoelen en pindasaus


52)  Grof gesneden groenten met kikkererwten


51)  Olijven tapenade


50)  Omelet met spinazie en geitenkaas


49)  Gevulde courgettes met couscous, artisjokken, feta en paprika


48)  Kippenbouten met rode wijnsaus en snijbonen


47)  Provinciaalse groentesoep


46)  Asperges met hollandaise saus, ei en manchego kaas


45)  Asperges met hollandaise saus, beenhamsnippers en ei


44)  Quinoa met wokgroenten


43)  Linzen met sperziebonen en parmezaanse kaas


42)  Ovenschotel met quinoa, tomaten-paddenstoelensaus, ansjovis en mozzarella


41)  Provinciaalse linzensoep


40)  Groente idee


39)  Tonijnsteak / filet


38)  Zeekraal


37)  Sinaasappel saffraan afblus voor tonijn steaks


36)  Olijventapenade als “aarde” voor quinoasalade


35)  Quinoa salade 4 personen


35)  Groenten anders


34)  Spinazie met warm gerookte zalm met zoetzure yoghurtsaus


33)  Zalm uit de oven met broccoli en Dana Blue


32)  Deens appeltoetje (æblekage)


31)  Nestje van spinazie met paddenstoelensaus met geitenkaas


30)  Kropsla mix met garnalen


29)  Wokgroenten met zwarte bonen en roquefort


28)  Soep van courgette, broccoli en parmezaanse kaas, met hamburger


27)  Rode linzen met groenten, olijven en Turkse worst


26)  Kropsla mix met warmgerookte zalm en garnalen


25)  Gerookte makreel met wokgroenten


24)  1/2 kipfilet met kastanjechampignons in rode wijn en broccoli en gorgonzola


23)  Witlofsalade met feta


22)  Gestoomde zalmfilet met champignons en spinazie


21)  Kidneybonen met groenten en parmezaanse kaas


20)  Kipfilet met broccoli en gorgonzola


19)  Gerookte makreel met kropsla


18)  Kikkererwten met courgette, puntpaprika en garnalen


17)  Kipfilet met sperziebonen


16)  Sla met warme geitenkaas en pijnboompitten


15)  Zalmfilet met broccoli en oesterzwammen


14)  Spinazie met geitenkaas op roggebrood


13)  Rundergehakt met groenten en oestersaus met Thaise twist


12)  Witlof met homemade mayonaise


11)  Kip met peultjes


10)  Zalmfilet met spinazie


9)    Lunch


8)    Grazen


7)    Ontbijt


6)    Broccoli en oesterzwammen


5)    Makreel en bieten


4)    Kidneybonen met kipfilet


3)    Kaasfondue


2)    ………


1)    ………


Op deze pagina geef ik een overzicht van de gerechten, zodat je weet op welke naam je kunt zoeken. Op de laptop gaf de app aan de kantlijn een overzicht van alle titels. Op een mobiel apparaat is die niet zichtbaar en weet je niet wat voor handen is.
Het is even wat werk om dit voor elkaar te krijgen. Daarom doe elke week een stukje en werk terug naar het begin.

Wekelijkse warme maaltijden: veel groenten, geen rood vlees, 1 keer per week kip of vis, wel eieren en kaas, bonen, veelal bakken in olijfolie, sowieso gehalveerde porties koolhydraten (pasta, couscous, noodles, aardappelen, ramen) maar vaak ook zonder, vaak een groentehap die verdeelt over twee dagen kan worden gegeten (de tweede dag geef je er een andere twist aan bv van Italiaans naar Indisch of van pasta naar couscous of linzen).

De warmtebron is een halogeen kookplaat.

Reacties