137) Stampot zuurkool met vegaworst
136) Maaltijdsoep met pompoen, witbier en ramen
135) Pastasalade met perziken
134) Rösti
133) Grof gesneden groente in appelazijn (eventueel met kookroom of balsamicoazijn)
132) Dunschilder
131) Groenten in wrap of pasta
130) Bataat- (zoet aardappel) pastinaak soep
129) Feta dip
128) Pastasalade met pestodressing
127) Mosterdsoep
126) Lasagna met pompoen, fijngesneden groente en tomatenblokjes
125) Pompoencake
124) Prei met aardappelen, tomaten, achterham, gorgonzola of jong belegen kaas
123) Kippendijen in mosterd, honing, en kookroom (4 personen)
122) Kalkoenfilet gevuld met tapenade en cranberry/sinaasappelsaus
121) Kippendijen in groentesaus
120 Groente met speciale ovenfriet
119) Groentelaagjes in bouillon en in de oven (bouillon afvangen voor een gebonden groentesoep)
118) Little Gem (Baby Romaine) met roquefort en peer
117) Kalkoenschnitzel met sinaasappel
116) Kikkererwtensalade
115) Zomergroentesoep met zalm, basilicum en citroen
114) Champignonsoep extra
113) Deksel van aluminiumfolie
112) Groenten met o.a. paprika en courgette met lasagne en kaas
111)Pizza salat
110) Couscous stomen of wellen
109) Tomaten- groentesaus met lasagne en kaas, ook voor moussaka
108) Indische ratatouille
107) Stoofschotel met pompoen, kip en volkorencouscous
106) Mandoline
105) Cranberry/sinaasappelsaus
104) Gevulde kalkoenfilet met pesto en ovenontbijtspek
103) Ratatouille met courgette, paprika, bataat, champignons, kaas en plakken rauwe ham
102) Andere manier om kipfilet te bakken
101) Gevulde champignons en vleestomaten
100) Spinazie met pancetta, Brin de Paille en kerstomaten
99) Gevulde portobello met snijbonen
98) Roze garnalen met avocado salade
97) Warme rode quinoa, bonen en avocado salade
96) Zomerse tomatensoep
95) Broccoli, kaas uit de oven en meloen ham
94) Gebakken groenten met elektrische Taipei-plaat, kippenhaasjes in ontbijspek
93) Quinoasalade
92) Heldere paddenstoelensoep
91) Pompoen-bataat-puree
90) Asperges met roombotersaus, beenham en ei
89) Tajine II; grofgesneden groente met kip
88) Gevulde portobello met Echte Limburger (kaas, Münster) en champignons en couscous
87) Bataatrösti en spinazie
86) Maaltijdsoep op basis van tomaten
85) Epoisse met rode bieten
84) Kabeljauw in papillotte
83) Gevulde vleestomaten met roerei, ontbijtspek en sla
82) Witlofsalade met 3 soorten kaas en ei
81) 2 kropjes Little Gem met champignons en feta
80) Groenten en gemarineerde kip in tajine
79) Vegetarische verse loempia’s met hoy-sin dip
78) Couscous variaties (met andijvie of spinazie)
77) Kabeljauwfilet opgerold met zwarte olijven tapenade
76) Mosterd maken (met tijm en honing)
75) Gevulde flespompoen met wokmix
74) Citroen, schil, sap
73) Logmeij kruidenmengsel mix
72) Groentezakjes (papillottes) met kippenhaasjes
71) Zomermaaltijd met ratatouille, kip en couscous
70) Zomersoep met courgettes
69) Portobello’s met couscous, geitenkaas en ontbijtspek
68) Zoet pompoensoep
67) Snijbonen met groenteomelet
66) Wilde zalm met wilde spinazie
65) Kipfilet met Griekse yoghurt en bonte groentemix
64) Gevulde portobello met geitenkaas en mozzarella
63) Couscous met groenten, roze garnalen en feta
62) Snijbonen, wortelen en omelet
61) Rode bieten met ei en roze garnalen
60) Snijden van een pompoen
59) Vis bakken
58) Spruiten met pijnboompitten, abrikozen en kaassaus
57) Pompoensoep met bospaddenstoelen en parmezaanse kaas
56) Romana slablaadjes met komkommer, tomaat, noten, kaas en lente-ui
55) Omelet met spinazie, paddenstoelen, kaas, en tomaat
54) Rode bieten met gefruite groente, garnalen en zalmforel
53) Snijbonen, paddenstoelen en pindasaus
52) Grof gesneden groenten met kikkererwten
51) Olijven tapenade
50) Omelet met spinazie en geitenkaas
49) Gevulde courgettes met couscous, artisjokken, feta en paprika
48) Kippenbouten met rode wijnsaus en snijbonen
47) Provinciaalse groentesoep
46) Asperges met hollandaise saus, ei en manchego kaas
45) Asperges met hollandaise saus, beenhamsnippers en ei
44) Quinoa met wokgroenten
43) Linzen met sperziebonen en parmezaanse kaas
42) Ovenschotel met quinoa, tomaten-paddenstoelensaus, ansjovis en mozzarella
41) Provinciaalse linzensoep
40) Groente idee
39) Tonijnsteak / filet
38) Zeekraal
37) Sinaasappel saffraan afblus voor tonijn steaks
36) Olijventapenade als “aarde” voor quinoasalade
35) Quinoa salade 4 personen
35) Groenten anders
34) Spinazie met warm gerookte zalm met zoetzure yoghurtsaus
33) Zalm uit de oven met broccoli en Dana Blue
32) Deens appeltoetje (æblekage)
31) Nestje van spinazie met paddenstoelensaus met geitenkaas
30) Kropsla mix met garnalen
29) Wokgroenten met zwarte bonen en roquefort
28) Soep van courgette, broccoli en parmezaanse kaas, met hamburger
27) Rode linzen met groenten, olijven en Turkse worst
26) Kropsla mix met warmgerookte zalm en garnalen
25) Gerookte makreel met wokgroenten
24) 1/2 kipfilet met kastanjechampignons in rode wijn en broccoli en gorgonzola
23) Witlofsalade met feta
22) Gestoomde zalmfilet met champignons en spinazie
21) Kidneybonen met groenten en parmezaanse kaas
20) Kipfilet met broccoli en gorgonzola
19) Gerookte makreel met kropsla
18) Kikkererwten met courgette, puntpaprika en garnalen
17) Kipfilet met sperziebonen
16) Sla met warme geitenkaas en pijnboompitten
15) Zalmfilet met broccoli en oesterzwammen
14) Spinazie met geitenkaas op roggebrood
13) Rundergehakt met groenten en oestersaus met Thaise twist
12) Witlof met homemade mayonaise
11) Kip met peultjes
10) Zalmfilet met spinazie
9) Lunch
8) Grazen
7) Ontbijt
6) Broccoli en oesterzwammen
5) Makreel en bieten
4) Kidneybonen met kipfilet
3) Kaasfondue
2) ………
1) ………
Op deze pagina geef ik een overzicht van de gerechten, zodat je weet op welke naam je kunt zoeken. Op de laptop gaf de app aan de kantlijn een overzicht van alle titels. Op een mobiel apparaat is die niet zichtbaar en weet je niet wat voor handen is.
Het is even wat werk om dit voor elkaar te krijgen. Daarom doe elke week een stukje en werk terug naar het begin.
Wekelijkse warme maaltijden: veel groenten, geen rood vlees, 1 keer per week kip of vis, wel eieren en kaas, bonen, veelal bakken in olijfolie, sowieso gehalveerde porties koolhydraten (pasta, couscous, noodles, aardappelen, ramen) maar vaak ook zonder, vaak een groentehap die verdeelt over twee dagen kan worden gegeten (de tweede dag geef je er een andere twist aan bv van Italiaans naar Indisch of van pasta naar couscous of linzen).
De warmtebron is een halogeen kookplaat.
Reacties
Een reactie posten