Omelet met spinazie, paddenstoelen, kaas en tomaat

Zondag

Omelet met spinazie, paddenstoelen, kaas en tomaat

Klop 4 eieren in een kom, wat zout, peper en dagon erbij (er kan ook een scheutje water bij)
Kook 300 gr spinazie en laat het uitlekken in een vergiet.
Bak  in olijfolie 1 gesnipperde sjalot, halve rode peper in schijfjes, in schijven gesneden paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shii-take - steeltje verwijderen van de shii-take), verse roosmarijn, afblussen met oestersaus, zout en peper
Giet de eieren erbij en roer alles door elkaar
Verdeel de plukjes spinazie over de omelet, brokken blauwe schimmelkaas en oude kaas, een grote tomaat in dunne schijven (daarop basilicum blaadjes)
Dek de pan of met aluminiumpapier en laat het garen (min. of 12, de toplaag moet gestold zijn)

Reacties