Kabeljauw en papillotte

Kabeljauw en papillotte

Lekker en lekker makkelijk. Weinig vislucht in huis (wel ventilatie hoog zetten).
Brokkel wat roomboter op een vel bakpapier. Leg daarop 2 kabeljauwfilets met de platte kant naar beneden. Schenk er een scheut olijfolie over en citroensap. Zout en vierseizoenenpeper, een theelepel elephant curry op elke filet, wat oregano en citroengras. Daar bovenop 2 bosuien in ringen en een stuk rode peper in ringen.
Vouw het papier vanaf het midden drie keer om en niet het met meerdere nieten goed vast (zodat er geen stoom kan ontsnappen). 
Zet de papillotte 40 min. in een voorverwarmde oven, 25 min. 175gr., 15 min. 125gr. 

Serveer dit met broccoli (15 min. garen in een bodem water met een schil citroen). 
Strooi op een bord aan een kant wat zout en peper, aan de andere kant wat nootmuskaat. Leg de broccoli op de nootmuskaat en rasp er parmazaanse kaas over. 
De filet aan de andere kant en doe er de bosui, de rode peper en het sap uit de papillotte over.

Reacties