Quinoa met wokgroenten

Vrijdag
Quinoa met wokgroenten

Half koffiekopje met quinoa (goed gespoeld in een vergiet)
2 X halve kop water
Aan de kook brengen, scheut olijfolie en een ontbijtlepel zwarte, geroosterde sesamzaad toevoegen
12 min koken, goed doorroeren en nog 12 min koken

1 rode ui, portie kastanjechampignons en oesterzwammen, stukje rode peper, rode puntpaprika, halve courgette, pomodori tomaat
Snijd de groenten in kleine en grotere stukken naar gelang de grote van de groente
Fruit de groente in bovenstaande volgorde
Afblussen met sherry, sap van een halve limoen, gembersiroop en oestersaus
Zout en peper
Verse kruiden: munt- en basilicumblaadjes
Gedroogd: tijm
Op matig vuur 10 min wokken en vocht wat laten inkoken
Quinoa toevoegen en 2 min alles goed doorscheppen

Opdienen en parmezaanse kaas erover raspen

Wijntijd: Spaanse Grenache

Reacties