Spinazie met geitenkaas op roggebrood

Zaterdag
Spinazie met geitenkaas op roggebrood (2pers.)

300gr gewassen spinazie koken in een heel klein beetje water op een matig vuur, totdat spinazie gaar is
Op 2 ontbijtborden wat walnootolie (ik had nog wat kruidenboter) doen, daarop 1 fijngesnipperd knoflookteentje verdelen en 4 partjes roggebrood (2 halve roggebroodsneetjes in vieren)

Ondertussen is de spinazie klaar en deze laten uitlekken in een vergiet (beetje aandrukken), terugdoen in de pan, wat walnootolie, zout en peper en nootmuskaat, even doorroeien en in een hoopje op het roggebrood doen
De oven is voorverwarmd op 175 graden
Bovenop de spinazie 16 kappertjes en 75 gr geitenkaas verdelen
De bordjes 5 min in de oven (de kaas mag niet gaan smelten en de buitenkant moet in takt blijven)

Wijn: Grenache met Syrah

Reacties