Snijbonen met groenteomelet

Snijbonen met groenteomelet
Snijbonen in grote stukken snijden.
Een puntpaprika in grote stukken, 2 boswortelen in schijfjes.
2 fijngesnipperde sjalotten.
4 cherrytomaatjes in schijven.
4 eieren in een kom geklopt met wat peper en een drup water.
Gesneden Korianderblaadjes.
2 voorgesneden plakken jong belegen Goudse kaas.

De paprika en de wortelen in een flinke bodem porcinibouillon koken. Totdat ze bijna beetgaar zijn. Dit met een schuimspaan uit de pan scheppen.
De snijbonen met wat bonenkruid toevoegen en 5 min. garen. Daarna een gedeelte van de paprikastukken er weer bij en nog eens 5 min. laten garen.

De sjalotten in olijfolie fruiten, de rest van de paprika en de boswortelen erbij.
De geklopte ei er door roeren, de koriander en de cherrytomaatjes verdelen en het afdekken met de kaas.
De bakpan afdekken met een deksel en op een gematigd vuur laten garen. De omelet is klaar als de kaas gesmolten is en de ei bij de rand bruin is gekleurd.

Reacties