Zondag
Broccoli met Roquefort en oesterzwammen (2personen)
Broccoli in kokend water beetgaar koken
2 gesnipperde sjalotten fruiten (glazig) in olijfolie, in repen gesneden oesterzwammen (4-5) toevoegen, zout en peper, scheut oestersaus (10 min wokken, matig vuur)
Roquefort (200gr) in een pannetje smelten en op het bord over de broccoli schenken, 2 fijn gesnipperde knoflookteentjes (niet bakken) erover
Samen opdienen
Wijn: Grenach met Syrah
Broccoli met Roquefort en oesterzwammen (2personen)
Broccoli in kokend water beetgaar koken
2 gesnipperde sjalotten fruiten (glazig) in olijfolie, in repen gesneden oesterzwammen (4-5) toevoegen, zout en peper, scheut oestersaus (10 min wokken, matig vuur)
Roquefort (200gr) in een pannetje smelten en op het bord over de broccoli schenken, 2 fijn gesnipperde knoflookteentjes (niet bakken) erover
Samen opdienen
Wijn: Grenach met Syrah
Reacties
Een reactie posten